Inici / actuacions / Plec tipus de prescripcions tècniques per a la contractació del servei de recollida i transport de residus municipals amb sistema porta a porta

Plec tipus de prescripcions tècniques per a la contractació del servei de recollida i transport de residus municipals amb sistema porta a porta
Descripció

El Plec tipus de prescripcions tècniques per a la contractació del servei de recollida i transport de residus municipals amb sistema porta a porta té com a finalitat esdevenir un model de plec tècnic per a què totes les entitats municipals el puguin fer servir com a base per a l’elaboració del plec tècnic de recollida de residus, en el cas de voler implantar un model de recollida porta a porta.

El document inclou tots els aspectes del servei de recollida, domiciliària i comercial, incloent també els serveis de deixalleria, residus voluminosos, poda, mercats setmanals, actes i esdeveniments, i els sistemes tecnològics d’informació, comunicació i control.

Aquest plec tipus és aplicable a tot tipus de municipis, independentment del seu nombre d’habitants, a tot tipus d’entitats de gestió (municipal, supramunicipal) i, fins i tot, es pot aplicar en entitats de gestió amb més d’un tipus de recollida. En tot cas caldrà adaptar el plec al model definit en cada cas. En aquest model de plec s’han incorporat aspectes innovadors pel que fa a la tecnologia del sector i a la identificació del generador, al seguiment de la participació i de les incidències i als criteris de valoració.

  Més informació

Tipus de fracció
Matèria Orgànica
Paper-Cartró
Envasos Lleugers
Vidre
Resta
Altres fraccions: bolquers, oli, tèxtil, vegetal, piles, RAEE, voluminosos, altres
Categoria
Recollida selectiva
Tipus d’actuació
Innovació tecnològica
Optimització i eficiència del servei de recollida
Control, vigilància i sanció
Zona d’implementació
Municipis petits
Municipis mitjans
Municipis grans
Municipis

Cercador


Tipus de fracció
Tipus d'actuació
Categoria
Zona d’implementació
Paraula clau

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme