Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 20. Nous convenis de Piles i RAEE

WEBINAR Nº 20. Nous convenis de Piles i RAEE
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, ahir dimarts 21 de febrer va tenir lloc el WEBINAR Nº 20. Nous convenis de Piles i RAEE.

La trobada virtual, ha tingut inici a les 10h i ha comptat amb tres blocs d’exposicions. La durada de la jornada va ser d’aproximadament una hora i mitja, finalitzant a les 11.30h.

La sessió, la qual ha comptat amb un total de 174 visualitzacions, ha començat amb les salutacions d’Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya, seguit de la introducció i moderació pe part de Maria Vidal, Cap del Departament de Foment de la Valorització de l’Agència de Residus de Catalunya.

El primer bloc expositiu ha anat a càrrec de Maria López, tècnica del Departament de Foment de la Valorització de l’Agència de Residus de Catalunya, qui ha fet exposició del conveni en el qual es subscriuen els residus de piles i acumuladors, així com les novetats i el procés d’adhesió al conveni per part dels ens locals. Seguidament, Belén Gallego, tècnica del Departament de Foment de la Valorització de l’Agència de Residus de Catalunya, ha explicat les novetats i el procés d’adhesió per part de les entitats locals pel que fa al conveni que aplica als residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE). Per últim, la Cap del Departament de Foment de la Valorització de l’Agència de Residus de Catalunya, Maria Vidal ha exposat el procediment de facturació de les diferents entitats locals als Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP).

Finalment i per concloure la sessió, ha tingut lloc el torn de preguntes amb la col·laboració de les tres ponents, que ha servit per comentar els dubtes sorgits sobre els blocs presentats.

  Més informació

Tipus d’actuació
Optimització i eficiència del servei de recollida
Accions d’informació i comunicació
Prevenció

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme