Inici / Benvinguda

BENVINGUDAUs donem la benvinguda a residusmunicipals.cat, una plataforma creada per l'Agència de Residus de Catalunya, Ecoembes i Ecovidrio, amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Residus Municipals és un espai que facilita l'intercanvi de coneixement entre municipis i els agents del sector i posa a disposició dels professionals eines per a facilitar l'assoliment dels objectius de gestió dels residus municipals. A més d'aquesta plataforma web, residusmunicipals.cat també organitza activitats en línia i presencials així com un butlletí mensual al que us podeu subscriure.

A la plataforma hi podreu trobar un ampli i actualitzat recull d'actuacions i bones pràctiques adoptades en prevenció, minimització i reutilització de residus, així com tota la informació rellevant sobre la seva gestió.

Vosaltres també podeu participar suggerint propostes de bones pràctiques des de l'apartat Envia'ns una actuació.

* La Comissió Europea ha fixat uns objectius ambiciosos per a la gestió dels residus municipals que es preveuen que es vegin incrementats en les pròximes dècades. En aquest context, el Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya (PRECAT20) fa seus aquests objectius, i fins i tot va més enllà en alguns aspectes. L’objectiu és contribuir a la mitigació del canvi climàtic, a la millora de la qualitat ambiental i a l’estalvi dels recursos. A més, el PRECAT20 recull un ambiciós objectiu de reducció de la generació de residus de cara a 2020.

Cercador


Tipus de fracció
Tipus d'actuació
Categoria
Zona d’implementació
Paraula clau

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme