Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 34. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals 2024

WEBINAR Nº 34. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals 2024
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest dijous 30 de maig ha tingut lloc el WEBINAR Nº 34. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals 2024. 


La trobada virtual ha tingut inici a les 10h amb la salutació d’Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya. La durada de la jornada ha estat d’aproximadament dues hores i quaranta cinc minuts, finalitzant a les 12:45h.

La sessió, que s’ha realitzat en dues parts, ha comptat amb un pic màxim de 113 assistents a la primera i 54 a la segona, i un total de 191 visualitzacions. Les dues parts de la sessió han estat introduïdes i moderades per Teresa Guerrero, Cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, en primer lloc introduint la línia 1, adreçada a ens locals, ha explicat l’estructura de la primera sessió. 

Per començar, Blanca Nevot, Tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha exposat els aspectes principals de la línia 1 d’ordre d’ajuts adreçada a ens locals amb competències en recollida selectiva. Entre d’altres, ha tractat els aspectes subjectes a l’ajut, el finançament, les despeses subvencionables i no subvencionables, els criteris de priorització, els imports màxims elegibles, el procediment de concessió i els terminis de gestió. 

Per altra banda, Pau Reina, Tècnic del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha detallat els documents a presentar amb la sol·licitud de subvenció i ha descrit els passos i tràmits necessaris a realitzar per poder demanar-la. 

La primera part del webinar, ha conclòs amb un torn de preguntes i el canvi de ponents i/o assistents.

Seguidament, s’ha procedit a la introducció de la segona part de la sessió, adreçada als comerços, serveis i indústries productores de residus municipals, realitzada per la moderadora Teresa Guerrero

Per últim, Montse Pascual, Tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha explicat els principals aspectes de la línia 2 de l’ordre d’ajuts adreçada als comerços, serveis i indústries productores de residus municipals, les bases reguladores i la tramitació de la sol·licitud.

Finalment, i per concloure la sessió, ha tingut lloc el torn de preguntes i debat amb la resta de ponents, que ha servit per comentar els dubtes sorgits i debatre sobre els temes de la jornada.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme