Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 26. Millora de la prevenció i la recollida selectiva en edificis públics

WEBINAR Nº 26. Millora de la prevenció i la recollida selectiva en edificis públics
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest dilluns 2 d’octubre ha tingut lloc el WEBINAR Nº 26. Millora de la prevenció i la recollida selectiva en edificis públics.

La trobada virtual ha tingut inici a les 10h, amb les salutacions d’Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya. La durada de la jornada ha estat d’aproximadament dues hores, finalitzant a les 12:00h.

La sessió, que ha comptat amb un pic màxim de 115 assistents i un total de 220 visualitzacions, ha estat moderada per Teresa Guerrero, Cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), la qual ha fet una explicació general sobre la preocupació individual de l’impacte ambiental de les activitats quotidianes, reflexió que ha impulsat el projecte de millora de la prevenció i la recollida selectiva en edificis públics. 

Seguidament, Naiara Comas, tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), ha detallat quins són els elements més importants d’aquest projecte de millora mencionat anteriorment i de quina forma s’ha desenvolupat.

En relació als casos pràctics d’implementació i projectes de millora, Assumpta Rodeja, Gerent de Serveis Comuns de la Delegació Territorial del Govern a Girona ha parlat sobre la millora de la prevenció i la recollida selectiva a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona. A continuació, Victòria Bosch i Eva Delgado, cap i tècnica respectivament del Servei de Règim Interior, Direcció de Serveis i Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, han fet una explicació en detall de la millora de la prevenció i la recollida selectiva en diversos edificis del Departament d’Alimentació i Acció Climàtica.

Per altra banda, Mar Ferré, de la Sub-direcció Regional de la Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu i Aran, ha sigut la responsable d’explicar els passos a seguir i com es vol implementar el projecte a futur de millora de la prevenció i la recollida selectiva al Departament de Salut a la seu de Lleida. Seguidament, Carmen Escoriza, tècnica del Departament de Persones i Serveis Generals de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha sigut l’encarregada d’explicar el projecte a futur de millora de la prevenció i la recollida selectiva en la nova seu de l’ARC a Barcelona, a l’edifici de Torre Ponent.

Finalment i per concloure la sessió, ha tingut lloc el torn de preguntes i debat amb la resta de ponents, que ha servit per comentar els dubtes sorgits i debatre sobre els temes de la jornada. En el lloc d’Assumpta Rodeja, hi ha estat el Jordi Palol, Responsable de la Coordinació administrativa i Suport Jurídic dels Serveis Comuns de la Delegació Territorial del Govern a Girona.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme