Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 24. Protecció de dades en sistemes de recollida de residus amb identificació dels usuaris

WEBINAR Nº 24. Protecció de dades en sistemes de recollida de residus amb identificació dels usuaris
Descripció


Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest dilluns 3 de juliol ha tingut lloc el WEBINAR Nº 24. Protecció de dades en sistemes de recollida de residus amb identificació dels usuaris.

La trobada virtual ha tingut inici a les 10 h, amb les salutacions d’Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya. La durada de la jornada ha estat d’aproximadament d’una hora i quaranta-cinc minuts, finalitzant a les 11:45 h.

La sessió, la qual ha comptat amb un total de 303 visualitzacions, ha estat moderada per Teresa Guerrero, Cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), la qual ha fet una explicació general sobre la Guia per a la protecció de dades personals en sistemes de recollida de residus amb identificació i amb taxes justes.

La jornada s’ha encetat amb la ponència de Meritxell Borràs, Directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades (APDCAT), on ha fet una breu introducció sobre la protecció de dades dels usuaris en les tecnologies. Seguidament, Xavier Urios, Cap de l’Assessoria de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades (APDCAT), ha explicat la importància de la identificació dels usuaris i la protecció de dades personals. A continuació, Pau Reina, Tècnic del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’ARC, ha explicat els models d’avaluació d’impacte relativa a la protecció de dades (AIPD) per a un sistema de recollida amb identificació d’usuari, específicament, sobre els models de recollida porta a porta i els contenidors tancats (eContenidors o contenidors intel·ligents).

Finalment i per concloure la sessió, ha tingut lloc el torn de preguntes i debat amb la col·laboració de Joana Marí, Delegada de Protecció de Dades i Responsable de Projectes Estratègics de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades (APDCAT), i la resta de ponents, que ha servit per comentar els dubtes sorgits i debatre sobre els temes de la jornada.

 

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme