Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 23. Ordre d'ajuts pel foment de la retirada de residus d'amiant 2023

WEBINAR Nº 23. Ordre d'ajuts pel foment de la retirada de residus d'amiant 2023
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest dimarts 23 de maig ha tingut lloc el WEBINAR Nº 23. Ordre d’ajuts pel foment de la retirada de residus d’amiant 2023.


La trobada virtual ha tingut inici a les 11 h, amb les salutacions d’Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya. La durada de la jornada ha estat d’aproximadament d’una hora, finalitzant a les 12  h.

La sessió, la qual ha comptat amb un total de 542 visualitzacions, ha estat moderada per Jordi Picas, Cap del Departament de Gestió d’Infraestructures  de l’Agència de Residus de Catalunya, el qual ha fet una explicació general dels aspectes genèrics de l’ordre d’ajuts de la retirada de residus d’amiant 2023.

Finalment i per concloure la sessió, ha tingut lloc el torn de preguntes i debat amb la col·laboració de Laura Granero, Cap del Departament de Gestió Econòmica i Administrativa de l’Agència de Residus de Catalunya, Carles Hernández, Cap del Departament de Suport Legal a la contractació, subvencions i convenis de l’Agència de Residus de Catalunya, Neus del Río i Marc Balaguer, Tècnics del Departament de Gestió d’Infraestructures de l’Agència de Residus de Catalunya, que ha servit per comentar els dubtes sorgits i debatre sobre els temes de la jornada.

  Més informació

Tipus d’actuació
Accions d’informació i comunicació

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme