Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 19. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals

WEBINAR Nº 19. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, ahir dimarts 14 de febrer va tenir lloc el WEBINAR Nº 19. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals.

La trobada virtual, ha tingut inici a les 10h i ha comptat amb dos blocs d’exposicions. La durada de la jornada va ser d’unes tres hores, finalitzant a les 13h.

La sessió, la qual ha comptat amb un total de 381 visualitzacions, ha començat amb les salutacions de Pilar Chiva, Directora de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya.

Seguidament, Teresa Guerrero, Cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha estat l’encarregada d’introduir i moderar la jornada, alhora que ha realitzat la presentació del primer bloc de contingut, sobre l’ordre d’ajuts per a projectes de foment de la recollida selectiva adreçats als ens locals, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència NextGenerationEU. A continuació, Nieves Sanz, tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha exposat els aspectes principals de la línia 1 d’ordre d’ajuts en relació a les bases reguladores establertes. Seguidament, ha estat el torn de Marta Lozano, tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, detallant els tràmits i passos necessaris per tal de realitzar les corresponents sol·licituds de subvencions per part dels ens locals.

En finalitzar el primer bloc de contingut, ha tingut lloc un breu torn de preguntes i dubtes entre els ponents i altres participants.

El segon bloc de contingut, iniciat a les 12h, ha estat relacionat amb la segona línia d’ajuts per la recollida selectiva adreçada a comerços, serveis i indústries productores de residus municipals, introduït novament per Teresa Guerrero. La segona ponència del bloc ha anat a càrrec de Montse Pascual, tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, detallant en més profunditat el conjunt d’aspectes que regulen les bases dels ajuts en comerços, serveis i indústries productores. En últim lloc, Naiara Comas, tècnica del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, ha compartit i facilitat informació sobre els tràmits necessaris per a sol·licitar els ordres d’ajuts.

Finalment i per concloure la sessió, ha tingut lloc el torn de preguntes i debat amb la col·laboració de tots els ponents, que ha servit per comentar els dubtes sorgits sobre les experiències presentades i debatre sobre els temes de la jornada.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme