Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 12. Planificació de la prevenció

WEBINAR Nº 12. Planificació de la prevenció
Descripció

 


Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest passat dimarts 23 de novembre ha tingut lloc el WEBINAR Nº 12. Planificació de la prevenció.


La trobada virtual ha tingut inici a les 10h, ha constat d’un recull de tres ponències des d’organismes de diversos municipis i ha tingut finalització a les 11:30h.


La sessió, la qual ha tingut un total de 100 visualitzacions, ha tingut inici amb la projecció d’un vídeo per part de la Plataforma Residus Municipals. A continuació, el director de la Plataforma de Residus Municipals ha procedit a saludar a ponents i assistents, seguit de laintroducció i també moderació d’Alfred Vara, cap del Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya, qui ha presentat la situació actual en matèria de programes de prevenció i gestió de residus a Catalunya.


Com a primera ponència, Anna Sala Martín, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vic, ha exposat el Pla Local de Prevenció de Residus Municipals implementat a la ciutat de Vic, destacant la iniciativa del Rebost Solidari en col·laboració amb Càritas. Acte seguit, ha tingut lloc el torn deJöel Torcque Torres, regidor de Medi Ambient, Salut i Promoció de l’entorn de l’Ajuntament de la Cellera de Ter, qui ha desenvolupat el contingut del Pla Local de Prevenció de Residus Municipals de la Cellera de Ter 2016 – 2020i els seus respectius resultats i conclusions. Per últim, Jordi Tatjé Puit, tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal de les Garrigues, ha tingut l’oportunitat de presentar el Pla Comarcal de Prevenció de Residus Municipals del Consell Comarcal de les Garrigues en el què s’incloïa l’anàlisi previ, el marc normatiu i els objectiu principals de la planificació dins l’àmbit territorial de les Garrigues. Finalment i per concloure la jornada, ha tingut lloc el torn de preguntes i una taula rodona amb la col·laboració de tots els ponents i participants per comentar i debatre els diversos temes exposats.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme