Inici / actualitat

ACTUALITAT

Mataró rep el setè congrés de Recuwaste
30/10/2023

El congrés de referència en gestió de recursos i residus, Recuwaste, realitzarà la seva setena edició els pròxims dies 14 i 15 de novembre al TecnoCampus de Mataró. Aquest congrés compta amb l’organització de Maresme Circular i el Consorci de Residus del Maresme, juntament amb la col·laboració d’altres entitats, així com la Diputació de Barcelona i l’Agència de Residus de Catalunya.

En aquesta nova edició, les ponències abordaran el tema de l’economia circular dels recursos des d’una perspectiva que ajudarà a entendre els canvis, i com afectaran i exigiran aquests a tots els actors, des de les administracions públiques fins a les empreses privades i als consumidors.

Els ponents del congrés compartiran, de la mà d’experts del sector, estratègies i tecnologies innovadores que estan transformant la gestió dels residus arreu del món, orientant el model de producció i consum cap a l’economia circular. Les sessions del programa tractaran temes rellevants sobre diversos temes: els residus com a recursos, la crisi dels materials, energia i tecnologies de futur per a la descarbonització, instruments econòmics en la gestió de residus municipals, experiències internacionals de prevenció i reutilització de residus, residus tèxtils i la indústria 4.0.

Per altra banda, durant el congrés hi haurà una exposició de pòsters sobre projectes d’Economia Circular com a solució a les problemàtiques de la Gestió de Residus Municipals, els quals optaran al premi Alfonso Maillo. A més, el congrés comptarà amb una exposició de maquinària innovadora per a serveis de neteja i recollida de residus.

Per poder participar en aquest congrés, és necessari realitzar una inscripció a través del següent enllaç: Inscripció Congrés Recuwaste.

Es pot consultar el programa de la jornada a través del següent enllaç: Programa Recuwaste.

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme