Inici / Jornades i esdeveniments / WEBINAR Nº 10. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals

WEBINAR Nº 10. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals
Descripció

Organitzat per les entitats que conformen la Plataforma de Residus Municipals, aquest passat dimarts 28 de setembre ha tingut lloc el WEBINAR Nº 10. Ordre d’ajuts pel foment de la recollida selectiva de residus municipals.


La trobada virtual s’ha dividit en dues parts: la primera ha tingut una duració d’1 hora i 20 minuts i la segona, d’1 hora.


La sessió, la qual ha tingut un total de 330 visualitzacions, ha estat moderada per Teresa Guerrero, cap del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, la qual també s’ha encarregat de dur a terme la introducció i la primera ponència de caire més general.


Durant la primera part de la sessió, Blanca Nevot seguida de Gemma Nohales, ambdues tècniques del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, han compartit informació sobre els principals aspectes de la línia 1 de l’ordre d’ajuts adreçada als ens locals amb competències en recollida selectiva. Ha prosseguit la sessió amb un torn de preguntes moderat per Teresa Guerrero, amb la col·laboració de Carles Hernández, cap del Departament de Suport Legal en l’àmbit de Subvencions, Contractes i Convenis de l’Agència de Residus de Catalunya i Maria José Belmonte, Cap del Departament de Gestió Econòmica i Administrativa.


Posteriorment, durant la segona part de la sessió, Montse Pascual i Naiara Comas, tècniques del Departament de Foment de la Recollida Selectiva de l’Agència de Residus de Catalunya, les quals han exposat aspectes principals de la línia 2 de l’ordre d’ajuts adreçada als comerços, serveis i indústries productores de residus municipals.


La sessió ha finalitzat amb un torn de preguntes que els assistents han plantejat durant el transcurs de les ponències.

Cercador


Paraula clau
Des de data:
Fins a data:

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme