Inici / actualitat

ACTUALITAT

ReparaTruck: el nou servei mòbil gratuït d’autorreparació
14/10/2019
L’Ajuntament de Barcelona col·labora en un nou servei mòbil d’autoreparació, anomenat ReparaTruck, dins del marc de l’estratègia Residu Zero establerta per l’Ajuntament al novembre de 2016.  

Es tracta d’un servei itinerant d’autorreparació gratuït de diferents objectes: petits electrodomèstics, bicicletes i aparells electrònics i de telecomunicacions, que té per objectiu ensenyar gratuïtament com reparar objectes a tot el veïnat, donant com a resultat la prevenció de la generació de residus, contribuint així a la disminució de l’impacte ambiental. Aquest servei consta d’una unitat mòbil, equipada amb eines i un tècnic especialista.
 
 

El servei, operat per Solidança, empresa que es dedica a la inserció sociolaboral i a la formació professional de persones en situació de vulnerabilitat o exclusió social, oferint serveis al sector ambiental i que compta amb el suport de l’Agència Residus de Catalunya, promou també la vessant educativa, contribuint a la consciència ambiental ciutadana. 

Els ajuntaments de qualsevol municipi de la província de Barcelona interessats en apuntar-se a aquest servei, poden posar-se en contacte amb ReparaTruck a través del correu: reparat@solidanca.cat o al telèfon 93 685 44 34.

A continuació, es pot consultar les dates i ubicacions previstes per aquest any: 
  • 9 i 23 d’octubre
  • 6 i 20 d’octubre
  • 4 i 18 d’octubre
Horari i ubicacions:
  • De 10.00 a 13.00 hores a la plaça Gal·la Placídia (districte de Gràcia, Barcelona).
  • De 17.00 a 20.00 hores a la plaça Terenci Moix (districte de Ciutat Vella, Barcelona).

Per a més informació, podeu consultar el fulletó informatiu del servei i la presentació de ReparaTruck.

Subscriu-te al butlletí
de Residus Municipals
per estar al dia de totes
les novetats

Nom i cognoms *
Adreça electrònica *
Àmbit Professional
Organisme